‘Animal Crossing’-update
Volledig scherm
‘Animal Crossing’-update © Nintendo

Grote zomerupdate ‘Animal Crossing: New Horizons’ op komst

Goed nieuws voor trouwe gamers van ‘Animal Crossing: New Horizons’ op de Nintendo Switch: op 3 juli komt er een update aan met gloednieuwe mogelijkheden om je eiland verder te ontdekken en decoreren.

0 reacties

 1. ‘Tactics Ogre Reborn’ is best mogelijke versie van absoluut meesterwerk in strategisch rollenspelgenre
  gamereview

  ‘Tactics Ogre Reborn’ is best mogelijke versie van absoluut meester­werk in strate­gisch rollenspel­gen­re

  Het jaar des Heren 2022 zal waarschijnlijk om diverse redenen, de ene nog onaangenamer dan de andere, herinnerd worden. Behalve op gamegebied dan. Want naast de overvloed aan toptitels die we het hele jaar al konden spelen, valt het vooral op dat 2022 de comeback van de strategische RPG inluidde. Fans van het genre werden al verwend met onder andere ‘Fire Emblem: Three Houses’, ‘Triangle Strategy’, ‘The DioField Chronicle’ en ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’, en kunnen net voor het jaareinde nog aan de slag met ‘Marvel’s Midnight Suns’ en misschien wel dé parel aan de kroon: ‘Tactics Ogre Reborn’. Bekijk hier de trailer:
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.