2K
Volledig scherm
© 2K

GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)

gamesEen klik op de knop, en die o zo bekende boodschap verschijnt: don’t try this at home, at school, or anywhere. Vol opwinding maken we ons klaar voor een potje goeie ouwe catch met de nieuwste worstelgame WWE 2K20, vol nieuwe en oude helden. Het spel rond die ‘superstars’, zoals ze in het wereldje van het professioneel worstelen worden genoemd, blijkt echter al snel niet zo super. En het jammere is dat de pijnpunten net liggen in de kern, namelijk het worstelen zelf.

1 reactie

 • Krist Matthys

  2 jaar geleden
  Zou na zien van dit spel zeggen dat smack down 2 van ps 1 beter is van gameplay (dit was één van de beste worstelspellen ooit).
 1. ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilmreeks
  games

  ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilm­reeks

  Om DC Super Hero Girls: Teen Power leuk te vinden, moet ik mijn innerlijke kleine meisje naar boven halen. Al giechelend draai ik wat roze lintjes in mijn haren en haal ik een doos glitter boven. Het is geen succes - buiten die bééldige lintjes dan. DC Super Hero Girls: Teen Power is namelijk een game voor de Nintendo Switch rond superhelden uit de tv-serie DC Super Hero Girls. En die mikt echt niet op een oude jongeman als ondergetekende.

iHLN