Death Stranding
Volledig scherm
© Death Stranding

GAMEREVIEW. Waarom ‘Death Stranding’ het saaiste én beste spel van 2019 is

‘Death Stranding’ wordt in één adem zowel doodsaai als een meesterwerk genoemd - en wij snappen perfect waarom. De nieuwe van Hideo Kojima zal niet iedereen vanaf het eerste moment bekoren, maar zou wel de start van een spiksplinternieuw genre kunnen betekenen. 

2 reacties

 • Richard Hoek

  1 jaar geleden
  Ja eerste instantie denk je misschien dat best saai worden, maar je bent constant in gevecht met je bepakking en het landschap. Voeg daar een vleugje horror en stealth aan toe en je hebt een prachtige uitdaging. Hideo heeft dan ook weer een intelligent script gebruikt voor het verhaal. Naar mate je vordert en duidelijk begint te worden wat er speelt, is het duidelijk dat je een GWLDIGE game in handen hebt.
 • Elias Van Tommen

  1 jaar geleden
  Ziet er visueel wel super mooi uit , lijkt me iets voor als je een paar uur solo wil exploren en genieten van rust in een game
 1. GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustrerende flikken

  GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustreren­de flikken

  Need for Speed: Heat verschijnt exact 25 jaar na de release van het allereerste racespel in de reeks, en dat merk je meteen bij het spelen. Waar de allereerste Hot Pursuit-uitgave in 1998 en later het alom geprezen Most Wanted (2005) vooral de nadruk legden op de politie-achtervolgingen, en in de eerste Underground-versie in 2003 dan weer het tunen van je auto’s en stadsraces centraal stonden, combineert Heat die twee typische kenmerken in één game. Een geslaagde combo?
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'

iHLN