Death Stranding
Volledig scherm
© Death Stranding

GAMEREVIEW. Waarom ‘Death Stranding’ het saaiste én beste spel van 2019 is

‘Death Stranding’ wordt in één adem zowel doodsaai als een meesterwerk genoemd - en wij snappen perfect waarom. De nieuwe van Hideo Kojima zal niet iedereen vanaf het eerste moment bekoren, maar zou wel de start van een spiksplinternieuw genre kunnen betekenen. 

2 reacties

 • Richard Hoek

  2 jaar geleden
  Ja eerste instantie denk je misschien dat best saai worden, maar je bent constant in gevecht met je bepakking en het landschap. Voeg daar een vleugje horror en stealth aan toe en je hebt een prachtige uitdaging. Hideo heeft dan ook weer een intelligent script gebruikt voor het verhaal. Naar mate je vordert en duidelijk begint te worden wat er speelt, is het duidelijk dat je een GWLDIGE game in handen hebt.
 • Elias Van Tommen

  2 jaar geleden
  Ziet er visueel wel super mooi uit , lijkt me iets voor als je een paar uur solo wil exploren en genieten van rust in een game
 1. GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustrerende flikken

  GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustreren­de flikken

  Need for Speed: Heat verschijnt exact 25 jaar na de release van het allereerste racespel in de reeks, en dat merk je meteen bij het spelen. Waar de allereerste Hot Pursuit-uitgave in 1998 en later het alom geprezen Most Wanted (2005) vooral de nadruk legden op de politie-achtervolgingen, en in de eerste Underground-versie in 2003 dan weer het tunen van je auto’s en stadsraces centraal stonden, combineert Heat die twee typische kenmerken in één game. Een geslaagde combo?
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.