Je hackercollectief is vooral een bende punks met highttech-vaardigheden, die in opstand komen tegen het beklemmende regime.
Volledig scherm
Je hackercollectief is vooral een bende punks met highttech-vaardigheden, die in opstand komen tegen het beklemmende regime. © Ubisoft

GAMEREVIEW. Voer de hackerrevolutie aan in ‘Watch_Dogs Legion’

gamesDe hackerrevolutie tegen een Orwelliaans schrikregime opstarten in het toekomstige Londen: dat is je taak in de derde Watch_Dogs-game. Je hoofdpersonage? Pluk zelf maar iemand van de straat.

0 reacties

 1. GAMEREVIEW AquaNox Deep Descent: knallen in de dystopische diepzee
  games

  GAMEREVIEW AquaNox Deep Descent: knallen in de dystopi­sche diepzee

  AquaNox Deep Descent is een spel dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin het aardoppervlak onbewoonbaar is. Alleen in zeeën en oceanen is nog leven te bespeuren. Het hele spel ben je dan ook onder water in ruimteschipachtige duikboten. De kleine beweeglijke tuigen zoeven door het water en de piloten maken elkaar het leven zuur met kogels, torpedo’s en nog meer van dat lekkers. Je volgt het verhaal van vier protagonisten die in deze wereld ontwaken na honderden jaren bevroren te zijn geweest. Goeiemorgen!
 1. GAMEREVIEW. Ride 4 is een bloedstollend vleugje Gran Turismo op twee wielen
  gamereview

  GAMEREVIEW. Ride 4 is een bloedstol­lend vleugje Gran Turismo op twee wielen

  Racen met een motorfiets, dat voelt uiteraard helemaal anders aan dan racen op vier wielen. Het feit dat je dit in ‘Ride 4’ vanaf de eerste bocht helemaal gewaarwordt, zegt al genoeg over deze sterke simulatiegame. De vergelijking met ‘Gran Turismo’ komt al gauw naar boven, maar dat is misschien iets te eenvoudig uitgedrukt. Er zijn verschillende redenen waarom ‘Ride 4’ de kroon van beste motorracegame kan opeisen.