rv
Volledig scherm
© rv

GAMEREVIEW ‘The Outer Worlds’: kleurrijke nieuwkomer in klassiek genre

Games‘The Outer Worlds’ speelt zich af in een toekomstig universum, met veel ruimte voor spitante dialogen, actie en retro-elementen. Wie vroeger wel ‘s ‘BioShock’ of ‘Fallout’ speelde, voelt zich meteen op vertrouwd terrein. Maar (zwarte) humor en een torenhoge ‘fun factor’ geven ‘The Outer Worlds’ toch een eigen smoel.

0 reacties

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. GAMEREVIEW. Ghost Recon Breakpoint schiet zichzelf in de voet
  games

  GAMEREVIEW. Ghost Recon Breakpoint schiet zichzelf in de voet

  Op het afgelegen eiland Aurora is stront aan de knikker. Een bende elitesoldaten liet het rechte pad links liggen en verovert de controle over de archipel én de geavanceerde technologische fabrieken erop. Dat is een klus voor de Ghosts, een eenheid van ‘eenmanslegers’ die moeten gaan uitvogelen wat er allemaal aan de hand is op die mysterieuze lap grond in die azuurblauwe zee. Dat verloopt niet bepaald zoals voorzien, want meteen haalt een zwerm piepkleine drones alle helikopters neer. Deze klus lijk je alleen te moeten klaren.

Tech