Een iets oudere Ellie, het tweede personage uit de eerste game, neemt het over in 'The Last of Us Part II'.
Volledig scherm
Een iets oudere Ellie, het tweede personage uit de eerste game, neemt het over in 'The Last of Us Part II'. © PlayStation

GAMEREVIEW 'The Last of Us Part II' hakt er - letterlijk en figuurlijk - in

gamesThe Last of Us Part II is nu nét niet die tijdloze klassieker geworden die gamers er misschien van hadden verwacht. Maar andere games gaan toch heel scherp uit de hoek moeten komen om hem nog de titel van Game van het Jaar af te pakken. We doken alvast in dit hondsrauwe post-apocalyptische wraakepos, dat vrijdag in de winkelrekken landt.

3 reacties

 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Mijn review - Prachtige graphics. Gameplay/vijanden weinig veranderd sinds voorganger, maar dit is geen slecht nieuws. Verhaal bedroevend zwak, karakteropbouw uit 1e verhaal compleet ongedaan gemaakt. Moesten de fans hier 7 jaar op wachten?
 • Marc Wouters

  1 jaar geleden
  Ik wou dat ik de tijd had om nog eens ongegeneerd te spelen. Ik speelde het eerste deel maar hiervoor heb ik geen tijd meer. Enjoy while you can!
 • Yvan Lissens

  1 jaar geleden
  De mensen bij Naughty Dog verstaan de kunst om de speler emotioneel mee te slepen in het verhaal. Dat was al het geval met de serie "Uncharted". Geen hersenloze shoot em up - spellen, maar steeds boeiende en meeslepende verhalen met diepgang. Dergelijke spellen zijn dun gezaaid, "Havy Rain" van Quantic Dream en "Hellblade Senua's sacrifice" van Ninja Theory komen ook redelijk in die buurt.

iHLN