‘Star Wars: Jedi Fallen Order’ leunt nadrukkelijk op de esthetiek van de films, als achtergrond bij een bijzonder onderhoudend actie-avontuur.
Volledig scherm
‘Star Wars: Jedi Fallen Order’ leunt nadrukkelijk op de esthetiek van de films, als achtergrond bij een bijzonder onderhoudend actie-avontuur. © EA

GAMEREVIEW ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’: strakker dan de bodysuit van Darth Vader

GamesRuim 7 jaar varen de Star Wars-titels onder de vlag van entertainmentreus Disney, en op gamevlak betekende dat een einde aan de wildgroei van titels. Minder games dus, maar in het geval van Star Wars Jedi: Fallen Order levert die strategie duidelijk bétere games op. Deze titel ziet er niet alleen geweldig uit, hij dendert ook voort op een verrassende plot en zet speelplezier centraal.

5 reacties

 • Elias Van Tommen

  4 jaar geleden
  Topgame is overdreven maar goed is het zeker wel enkel veel te duur voor maar 25uur spelplezier. Antoine ik hoop dat dit nooit gebeurd !!! Beseft ge wel wat je vraagt , Ubisoft is de grootste scam developper na EA, elke spel zal dan een season pass hebben en voor de volledige versie met updates betaal je dan 200euro .... Dat zou je willen ?
 • Kirst Bronselaer

  4 jaar geleden
  Heb het spel op pc gespeeld en vind dit 1 van de betere singleplayers dat ik al gespeeld heb. Ziet er goed uit en speelt heel vlot. Hopelijk komt er een vervolg. Topgame
 • Dennis Van Gossum

  4 jaar geleden
  1 dit spel is het sjiekste spel dat ik ooit gespeeld heb, en 2 solo was een topfilm!
 • Antoine Giroud

  4 jaar geleden
  Ik snap deze recentie niet? Ik ben zelf een enorme Star Wars fan, maar dit spel trekt op niets. Gameplay is verouderd, de graphics in game en in de cut-scenes is zeer slecht gedaan en zeker niet zoals in de trailer. Het spel voel niet afgewerkt en wanneer er meerdere vijanden zijn loopt het spel stroef en is de actie niet altijd even vlot. Het spel krijgt een 3/10 van mij. Als LucasArts eens Ubisoft als partner zou nemen, hier zitten fans op te wachten.
 • Nannini Van Gestel

  4 jaar geleden
  Solo was een goede film...