Volledig scherm
© 2K

GAMEREVIEW PGA Tour 2K21: veelbelovend, maar nog geen hole-in-one

gamesGolf is niet meteen een spelletje dat een breed publiek weet te bekoren, maar in alle stilte zijn de videogames rond de sport de laatste tijd behoorlijk realistisch geworden. En als je hoort dat 2K Games hier tegenwoordig mee bezig is, dan weet je dat ook het spektakel in en rond de wedstrijden goed moet zitten. Of niet?

 1. GAMEREVIEW. Op nostalgie alleen bouw je geen topgame: remake van ‘Destroy All Humans’ is wisselend succes
  games

  GAMEREVIEW. Op nostalgie alleen bouw je geen topgame: remake van ‘Destroy All Humans’ is wisselend succes

  Met alles wat er in 2020 al gebeurd en misgelopen is, zou niemand er nog van opkijken als er plots een invasie van niet al te vriendelijke aliens zou bijkomen. En kijk: dankzij de remake van het ondertussen al 15 jaar oude Destroy All Humans is het zover! Met dat verschil dat je, zoals de titel al doet vermoeden, zelf in de huid kruipt van de kleine grijze mannetjes die onze planeet willen veroveren.
 2. GAMEREVIEW. ‘Battletoads’ is terug: lang niet zo frustrerend als vroeger, maar ook dat heeft nadelen

  GAMEREVIEW. ‘Battle­toads’ is terug: lang niet zo frustre­rend als vroeger, maar ook dat heeft nadelen

  Frustrerend moeilijke games zijn hot. Bloodborne, Dark Souls, Sekiro,… Het lijkt wel alsof we ons als gamers met plezier de virtuele afgrond instorten om na elk pak rammel weer recht te krabbelen en het toch nog een keertje te proberen. Maar wie in 1991 al voldoende motoriek ontwikkeld had om een controller vast te houden, weet dat wat tegenwoordig voor moeilijk doorgaat, in het niets verzinkt naast hét spel dat verantwoordelijk was voor een karrenvracht kapotte controllers, verbroken vriendschappen en luidkeels gebrulde vloekwoorden: ‘Battletoads’ op de NES.
 1. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

iHLN