De pixelgraphics in 'Norco' zijn messcherp, maar de makers gaven ze ook een vaalbruine kleur mee.
Volledig scherm
De pixelgraphics in 'Norco' zijn messcherp, maar de makers gaven ze ook een vaalbruine kleur mee. © Raw Fury

GAMEREVIEW. ‘Norco’ is een pixelgraphic-avontuur waar je niet vrolijk van wordt

gamereviewGamers die niet vies zijn van wat indie-arthouse-vibes, moeten zeker ‘Norco’ eens checken: een adventuregame in pixelgraphics die je door de verdorde ziel van Amerika loodst. En daarna nog wat verder, naar mentale oorden die moeilijk te beschrijven zijn.

 1. ‘Cult of the Lamb’ is een soort ‘Animal Crossing’ met bloed, satanisme en uitwerpselen
  gamereview

  ‘Cult of the Lamb’ is een soort ‘Animal Crossing’ met bloed, satanisme en uitwerpse­len

  Er zijn dingen die een natuurlijke combinatie vormen. Frieten en mayonaise. Cornflakes en melk. Dingen waaraan niemand ooit zou twijfelen. En dan zijn er combinaties die tegen alle logica in gaan. Zo moeten de makers van ‘Cult of The Lamb’ waarschijnlijk tijdens het spelen van een potje ‘Animal Crossing’ gedacht hebben “Weet je wat dit lieflijke spel over knuffelbare diertjes die samen een gemeenschap vormen nóg beter zou maken? Bloed, satanisme en hopen uitwerpselen!” En verdorie, ze hadden nog gelijk ook.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.

Tech