Een politieagent doodknuppelen met een reusachtige dildo terwijl je verkleed bent in een kattenkostuum: als dit 'Saints Row: The Third' niet was geweest, was het helemaal niet om te lachen.
Volledig scherm
Een politieagent doodknuppelen met een reusachtige dildo terwijl je verkleed bent in een kattenkostuum: als dit 'Saints Row: The Third' niet was geweest, was het helemaal niet om te lachen. © Koch Media

GAMEREVIEW Natùùrlijk was 'Saints Row: The Third Remastered' een goed idee

gamesNa negen jaar komt Saints Row: The Third - het wat kindse neefje van Grand Theft Auto, zeg maar - opnieuw uit voor de consoles van nu. Was dat een goed idee? Per definitie! En in het bijzonder om de redenen die we ontdekten tijdens onze nieuwe speelbeurt van de game.

  1. GAMEREVIEW. ‘Animal Crossing: New Horizons’ bundelt alle vervelende dingen uit andere games en perfectioneert ze
    games

    GAMEREVIEW. ‘Animal Crossing: New Horizons’ bundelt alle vervelende dingen uit andere games en perfectio­neert ze

    Wegdromen op een eiland ver weg, het klinkt vandaag aanlokkelijker dan ooit. Elektronische schermen vormen nu grotendeels onze ramen op de buitenwereld, en Animal Crossing: New Horizons biedt de liefhebbers een puik kozijn. Met dank aan de typische Nintendo-aanpak, die een bonte verzameling banale gameconcepten kneedt en schaaft tot een gepolijst en ontspannend Switch-avontuur.

iHLN