rv
Volledig scherm
© rv

GAMEREVIEW Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020: degelijke partygame met nostalgie als geheim wapen

gamesMario en Sonic, dé mascottes van respectievelijk Nintendo en Sega, slaan de handen weer in elkaar voor een nieuwe olympische game. Die speelt zich af in gaststad Tokio, opmerkelijk genoeg zowel in 2020 als in 1964. Bovenop die scheut nostalgie onderscheidt deze Sega-game zich ook van voorgangers met een verhaalmodus en drie extra ‘droomevenementen’.

0 reacties

 1. GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)
  games

  GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)

  Een klik op de knop, en die o zo bekende boodschap verschijnt: don’t try this at home, at school, or anywhere. Vol opwinding maken we ons klaar voor een potje goeie ouwe catch met de nieuwste worstelgame WWE 2K20, vol nieuwe en oude helden. Het spel rond die ‘superstars’, zoals ze in het wereldje van het professioneel worstelen worden genoemd, blijkt echter al snel niet zo super. En het jammere is dat de pijnpunten net liggen in de kern, namelijk het worstelen zelf.
 2. GAMEREVIEW. Spoken jagen als vanouds in ‘Ghostbusters: The Video Game’

  GAMEREVIEW. Spoken jagen als vanouds in ‘Ghostbus­ters: The Video Game’

  Toen ‘Ghostbusters: The Video Game’ tien jaar geleden uitkwam op PS3 en Xbox 360, leek het even alsof de vloek van afgrijselijke filmadaptaties gebroken was. Even, want in 2016 toonde PS4- en Xbox One-titel ‘Ghostbusters’ (gebaseerd op de reboot van de films) met een nieuwe release weer aan dat het nog steeds heel goed mogelijk is om een populaire franchise danig door de digitale mangel te halen. Maar nu is ‘Ghostbusters: The Video Game’ dus terug, geremastered. Dat van tien jaar geleden, niet van 2016.