rv
Volledig scherm
© rv

GAMEREVIEW Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot: sfeervol puzzelen met veel humor

gamesListen very carefully, I shall say this only once: Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot – Deluxe Edition moet zo ongeveer de langste titel voor een game zijn van de laatste jaren. 

0 reacties

 1. GAMEREVIEW. Spoken jagen als vanouds in ‘Ghostbusters: The Video Game’

  GAMEREVIEW. Spoken jagen als vanouds in ‘Ghostbus­ters: The Video Game’

  Toen ‘Ghostbusters: The Video Game’ tien jaar geleden uitkwam op PS3 en Xbox 360, leek het even alsof de vloek van afgrijselijke filmadaptaties gebroken was. Even, want in 2016 toonde PS4- en Xbox One-titel ‘Ghostbusters’ (gebaseerd op de reboot van de films) met een nieuwe release weer aan dat het nog steeds heel goed mogelijk is om een populaire franchise danig door de digitale mangel te halen. Maar nu is ‘Ghostbusters: The Video Game’ dus terug, geremastered. Dat van tien jaar geleden, niet van 2016.
 1. GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)
  games

  GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)

  Een klik op de knop, en die o zo bekende boodschap verschijnt: don’t try this at home, at school, or anywhere. Vol opwinding maken we ons klaar voor een potje goeie ouwe catch met de nieuwste worstelgame WWE 2K20, vol nieuwe en oude helden. Het spel rond die ‘superstars’, zoals ze in het wereldje van het professioneel worstelen worden genoemd, blijkt echter al snel niet zo super. En het jammere is dat de pijnpunten net liggen in de kern, namelijk het worstelen zelf.
 2. GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustrerende flikken

  GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustreren­de flikken

  Need for Speed: Heat verschijnt exact 25 jaar na de release van het allereerste racespel in de reeks, en dat merk je meteen bij het spelen. Waar de allereerste Hot Pursuit-uitgave in 1998 en later het alom geprezen Most Wanted (2005) vooral de nadruk legden op de politie-achtervolgingen, en in de eerste Underground-versie in 2003 dan weer het tunen van je auto’s en stadsraces centraal stonden, combineert Heat die twee typische kenmerken in één game. Een geslaagde combo?

iHLN