Screenshot van 'Hyrule Warriors: Age of Calamity'
Volledig scherm
Screenshot van 'Hyrule Warriors: Age of Calamity' © Nintendo / Koei Tecmo Games

GAMEREVIEW. ‘Hyrule Warriors: Age of Calamity’: zelfs echte Zelda-fans kopen dit beter niet aan volle prijs

iHLN‘Hyrule Warriors: Age of Calamity’ vertelt het verhaal van wat er zich 100 jaar voor het immens populaire ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ afspeelde. Verwacht van ‘Age of Calamity’ echter niet de vrijheid en weidse uitzichten die gesmaakt werden bij ‘Breath of the Wild’. Dit is een heel ander soort game.

2 reacties

 • Kevin Vranken

  4 weken geleden
  Heeft absoluut niks met Diablo III te maken, zoals Dirk al zei is een Dynasty Warriors game net zoals hyrule warriors een dynasty warrior game was. Dit spel is zeker zijn prijs waard maar je moet natuurlijk wel houden van het genre, maarja dit is bij elk spel zo .
 • Dirk Verschuren

  1 maand geleden
  Zelda-fans weten dat dit een Dynasty Warriors (of Musou, zoals Yorick in zijn artikel schrijft) spinoff game is. De toegevoegde Zelda lore is cool, maar als je niet van dit type games houdt kan je beter een synopsis lezen. Als je wel van dit type games houdt, is de prijs absoluut gerechtvaardigd. En de vergelijking met Diablo III is een beetje een stretch hoor.
 1. Amusante humor tilt ‘goddelijke' openwereldgame ‘Immortals Fenyx Rising’ naar nog hogere sferen
  games

  Amusante humor tilt ‘goddelijke' openwereld­ga­me ‘Immortals Fenyx Rising’ naar nog hogere sferen

  “Oh nee, niet wéér een openwereldgame”: na twee maanden vol hoogdagen leek Immortals Fenyx Rising een verplicht nummertje voor onze gameploeg. Maar ten onrechte, want dit nakomertje van Ubisoft blijkt zowaar een van de plezantste titels van het najaar. In een fantasiewereld rond de Griekse mythologie speel je als Fenyx (m/v), een gevleugelde halfgod die ietwat stoemelings dé hoop van de mensheid blijkt tegen het bijzonder pissige monster Typhon.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'

iHLN