rv
Volledig scherm
© rv

GAMEREVIEW Garfield Kart Furious Racing: een kwak diepvrieslasagne, iemand?

gamesGarfield heeft een nieuwe eigen racegame. De sufste kat ter wereld en sport gaan nu niet meteen samen, dus het hoeft niet te verwonderen dat de lasagne-aficionado slechts oppervlakkig aanwezig is in Garfield Kart Furious Racing.

1 reactie

 • Andy Mertens

  2 jaar geleden
  Wss wel met macro transacties... Cashgrabgame.
 1. GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)
  games

  GAMEREVIEW. WWE 2K20 mept zichzelf KO (met een stoel in het gezicht)

  Een klik op de knop, en die o zo bekende boodschap verschijnt: don’t try this at home, at school, or anywhere. Vol opwinding maken we ons klaar voor een potje goeie ouwe catch met de nieuwste worstelgame WWE 2K20, vol nieuwe en oude helden. Het spel rond die ‘superstars’, zoals ze in het wereldje van het professioneel worstelen worden genoemd, blijkt echter al snel niet zo super. En het jammere is dat de pijnpunten net liggen in de kern, namelijk het worstelen zelf.
 2. GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustrerende flikken

  GAMEREVIEW. Need for Speed Heat: visueel spektakel met (soms te) frustreren­de flikken

  Need for Speed: Heat verschijnt exact 25 jaar na de release van het allereerste racespel in de reeks, en dat merk je meteen bij het spelen. Waar de allereerste Hot Pursuit-uitgave in 1998 en later het alom geprezen Most Wanted (2005) vooral de nadruk legden op de politie-achtervolgingen, en in de eerste Underground-versie in 2003 dan weer het tunen van je auto’s en stadsraces centraal stonden, combineert Heat die twee typische kenmerken in één game. Een geslaagde combo?

iHLN