De desolate wereld van 'Fallout 76' wordt met de gratis 'Wastelanders'-uitbreiding wat meer bevolkt.
Volledig scherm
De desolate wereld van 'Fallout 76' wordt met de gratis 'Wastelanders'-uitbreiding wat meer bevolkt. © Bethesda

GAMEREVIEW Fallout 76 Wastelanders: bijna een echte 'Fallout'-game

gamesMet de Wastelanders-uitbreiding wordt de licht teleurstellende onlinegame Fallout 76 iets minder leeg. De toevoeging van een singleplayer-verhaallijn maakt er nog geen klassieke Fallout-game van, maar het komt gelukkig wel een beetje in de buurt.

 1. GAMEREVIEW. 'Doom Eternal' toont dat 'Doom' écht voor de eeuwigheid is
  games

  GAMEREVIEW. 'Doom Eternal' toont dat 'Doom' écht voor de eeuwigheid is

  Er woog een zware last op de schouders van de makers van 'Doom Eternal’: het is de sequel van ‘Doom’ (2016), de geslaagde remake van de legendarische firstpersonshooter uit 1993. En nu moeten ze aantonen dat er - na uitgebreid het verleden te hebben gevierd - ook toekomst zit in de klassieke videospellenreeks. Maar eigenlijk is het omgekeerd: ‘Doom Eternal’ laat vooral zien dat de wereld altijd klaar is geweest voor nog meer ‘Doom’.
 2. GAMEREVIEW. ‘One Punch Man’ en ‘My Hero One’s Justice 2' knokken lekker, maar verzuipen in moeras van animegameclichés
  games

  GAMEREVIEW. ‘One Punch Man’ en ‘My Hero One’s Justice 2' knokken lekker, maar verzuipen in moeras van animegame­clichés

  Games zijn als dates: sommige laten de vlinders in je buik zo vrolijk fladderen dat je al hun gebreken voor lief neemt. Andere vinken objectief gezien alle begeerde Blind Getrouwd-vakjes aan, maar hebben een vervelend kantje waar je niet naast kan kijken. Animegames worstelen vaak met meerdere van die kwellingen, en bij One Punch Man: A Hero Nobody Knows en My Hero One’s Justice 2 is dat niet anders.

iHLN