De hele 'trip down memory lane' in 'A Memoir Blue' is een metaforische reis, met vooral motieven uit de diepe zee die centraal staan.
Volledig scherm
De hele 'trip down memory lane' in 'A Memoir Blue' is een metaforische reis, met vooral motieven uit de diepe zee die centraal staan. © Anapurna Interactive

GAMEREVIEW ‘A Memoir Blue’: memorabele games hoeven niet lang te duren

gamereviewOp minder dan twee uur tijd ben je wel klaar met videogame ‘A Memoir Blue’. Maar die korte speelduur leverde wel een donders memorabele interactieve mijmering over de eeuwige band tussen moeder en kind op.

 1. Nieuwe ‘Final Fantasy’ wordt – eindelijk - toegankelijk
  Videogames

  Nieuwe ‘Final Fantasy’ wordt – eindelijk - toeganke­lijk

  De volgende ‘Final Fantasy’, die eind juni verschijnt, betekent tegelijkertijd een terugkeer naar de fantasyroots van de videogameserie én een onverdroten charge voorwaarts, met snoeiharde, toegankelijke realtime-actie. Voor hardcorefans van ‘Final Fantasy’, die het gewend waren om te vechten door commando’s te kiezen, wordt het wennen, maar volgens de makers is het hoog tijd om nieuw publiek te vinden voor hun reeks.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.