Gamenieuws Assassin's Creed, Call of Duty, Marvel Avengers, Rabbids, Far Cry, Need for Speed en meer

Week in gamesDe grote games staan in de file voor onze consoles, het daglicht doet pijn aan onze ogen en de lege pizzadozen stapelen zich op. De feestdagen komen stilaan in zicht, en in afwachting van de lancering van de Wii U eind deze maand springt vooral de onthulling van de nieuwe 'Call of Duty' volgende week in het oog. Hier heb je alvast nog nieuwtjes over 'Assassin's Creed', 'Borderlands', 'Call of Duty', 'Marvel Avengers', 'Skyrim', 'Rabbids', 'Far Cry', 'Need for Speed' en meer!

 1. 'Assassin's Creed III' heeft alles in huis om zelfs niet-gamers te bekoren
  Gamerecensie

  'Assassin's Creed III' heeft alles in huis om zelfs niet-ga­mers te bekoren

  Je hebt games waarvan je gewoon objectief kan zeggen dat ze goed zijn, maar je hebt er ook waarvan je echt gaat houden. De 'Assassin's Creed'-reeks valt bij ons in die laatste categorie, en we waren dan ook razend benieuwd naar 'Assassin's Creed III', dat de hoofdrolspeler van de vorige drie games inruilt voor een nieuwe, en bovendien draait op compleet nieuwe software. Ietwat met een bang hartje staken we het schijfje in de console, maar ten onrechte: Ubisoft flikt het weer, en 'Assassin's Creed III' blijkt fenomenaal.
 1. Recensie 'WRC 3: FIA World Rally Championship 3': Steeds beter, nog niet perfect

  Recensie 'WRC 3: FIA World Rally Champions­hip 3': Steeds beter, nog niet perfect

  Het is één van de moeilijkste autosporten ter wereld, maar rally geniet lang niet zoveel bekendheid als Formule 1 in Europa en Nascar in de Verenigde Staten. De release van een nieuw rallyspel zal dan ook vooral de echte fans aanspreken, maar we nodigen andere raceliefhebbers uit zeker deze recensie te lezen. 'WRC 3: FIA World Rally Championship' - we korten de titel af tot 'WRC 3' - is een pure rallygame, waarin realisme erg dichtbij komt