Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Gamen om de lockdown te verzachten: "Tijdens het schieten praten we over het leven"

Overal zijn Nintendo Switch-consoles uitverkocht. Nooit logden zoveel gamers tegelijkertijd in op videogameplatform Steam. Zelfs fans van klassieke bordspelen spreken online met vrienden af om de coronagrafieken even te vergeten.

2 reacties

 • Kevin Van Poppel

  2 jaar geleden
  Speel momenteel ook enorm veel CALL OF DUTY heerlijke game! Speel vooral plunder, en sta momenteel in de top 7000 van beste spelers PLUNDER in warzone heerlijk! Amuseer me rot! En ondertussen praten via de hoofdtelefoon met vrienden en nieuwe mensen leren kenne. De lockdown heeft zo zijn voordelen hoor! Toch ga ik blij zijn dat we terug wat meer gaan mogen vanaf maandag.
 • Snerual Neyemrev

  2 jaar geleden
  Nergens nog een Switch te koop? Euh, voorradig bij media markt, Fnac, Coolblue,...
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’
  4

  ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’

  Blizzard brengt ‘Diablo Immortal’ niet uit in Nederland en België. Dat geldt zowel voor de mobiele versies als voor de pc-versie. Volgens ontwikkelaar Blizzard komt dat door “de huidige exploitatievoorwaarden in deze landen”. Het bedrijf doelt waarschijnlijk op wetgeving omtrent ‘lootboxes’. Voor die virtuele kisten met extra’s kan je betalen, maar je weet op voorhand niet wat erin zit.

Tech