Hoofdpersonage Galeb is, als vampier, bovennatuurlijk sterk. Maar zijn ware kracht, zo zal 'Vampire: The Masquerade - Swansong' snel laten zien, zit in hoe hij conversaties met andere personages voert. Het personage dat je op de foto ziet is er eentje dat zo dadelijk zal gebeten worden, maar ook dat heeft zijn functie in de dialogen.
Volledig scherm
Hoofdpersonage Galeb is, als vampier, bovennatuurlijk sterk. Maar zijn ware kracht, zo zal 'Vampire: The Masquerade - Swansong' snel laten zien, zit in hoe hij conversaties met andere personages voert. Het personage dat je op de foto ziet is er eentje dat zo dadelijk zal gebeten worden, maar ook dat heeft zijn functie in de dialogen. © Nacon

Gamedialogen waren nog nooit zo spannend als in ‘Vampire: The Masquerade – Swansong’

gamepreviewRondlopen, dingen onderzoeken, personages ondervragen: aanstaande videogame ‘Vampire: The Masquerade – Swansong’ heeft alle vormkenmerken van een klassieke adventuregame. Maar deze comeback van een oude videogameserie brengt een extra vleug opwinding in een aspect waar je dat hoegenaamd niet verwacht: de dialogen.