Gizmodo / Hyperkin
Volledig scherm
© Gizmodo / Hyperkin

Game Boy komt terug en je zal er al je oude spellen op kunnen spelen

GamesBreng die doos nog niet naar het containerpark! De Game Boy komt terug en je zal er al je oude spellen op kunnen spelen. De nieuwe Ultra Game Boy zal ongeveer 85 euro kosten. Je kan 'm via USB opladen en de batterij houdt het zes speeluren vol. Van de originele Game Boy werden er 119 miljoen verkocht, waarmee het na de Nintendo DS en Sony PlayStation 2 de derde meestverkochte spelconsole ooit is.

11 reacties

 • David Bogaert

  5 jaar geleden
  De zoveelste namaak game boy met specs gelijk alle andere namaken enkel zonder vast geinstaleerde games maar met losse cartridges... Zolang er geen Nintendo opstaat zal het evenveel verkopen als alle andere namaken.
 • Joseph Joestar

  5 jaar geleden
  Nintendo kennende met de SNES mini, hun poort om Gamecubecontrollers aan te sluiten aan een Wii U en hun Amiibo's zullen ze maar een beperkt aantal maken die in een mum van tijd verkocht zijn zonder nieuwe te maken. Dus best op voorhand bestellen als je er per sé een wil. Heb zelf nog steeds 2 oude originele Game Boys en 2 Game Boy Advance SP's waar de games ook op werken.
 • Dennis Vandenbergh

  5 jaar geleden
  Ik heb de Retron 5 van Hyperkin. kan NES/SNES/GBA/SEGA/... allemaal spelen maar het enige nadeel: niet portable zoals deze :)
 • mike dierickx

  5 jaar geleden
  Dit zal nooit lang in de winkelrekken liggen. Nintendo staat er om bekend dat ze zeer agressief hun merkrechten en patenten beschermen.
 • Angelo De vie

  5 jaar geleden
  De uren dat ik daar op versleten heb, man man Oa supermarioland heb ik zot gespeeld
 1. ‘Sludge Life 2’ is de marginaalste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld
  Gamepreview

  ‘Sludge Life 2’ is de marginaal­ste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld

  ‘Sludge Life 2’ is niet de origineelste videogame die we de laatste tijd in onze tengels hebben gehad. Verre van zelfs. Maar wel met enige voorsprong de meest marginale. Eigenlijk moet je ‘m gewoon, wanneer hij later dit jaar verschijnt, zelf spelen: de dimensies van foutheid die deze aanstaande indie-titel verkent zijn lastig om onder woorden te brengen. En toch wagen we ons, na wat tijd te hebben doorgebracht in een vroege versie, aan een poging.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. “Op een paar jaar tijd kunnen de kaarten tot 3 keer zoveel waard zijn”: expert vertelt hoe je geld kunt verdienen met je Pokémoncollectie
  PREMIUM

  “Op een paar jaar tijd kunnen de kaarten tot 3 keer zoveel waard zijn”: expert vertelt hoe je geld kunt verdienen met je Pokémoncol­lec­tie

  Vandaag is het Wereld Pokémondag: een ideaal moment om die (oude) Pokémonkaarten nog eens van onder het stof te halen. Wist je trouwens dat sommige kaarten je een flinke duit kunnen opleveren, als ze tenminste zeldzaam en in de juiste conditie zijn? Ervaringsdeskundige Yves Bruynen (31) vertelt hoe je er in kan investeren, en hoe je de waarde van zo’n kaart bepaalt. “Ik kreeg al een bod van 415.000 euro voor mijn Charizard. Te weinig!”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.