De 15-jarige Fortnite-speler Deyy viel tijdens een wedstrijd in de halve finale van een Fortnite-toernooi in slaap.
Volledig scherm
De 15-jarige Fortnite-speler Deyy viel tijdens een wedstrijd in de halve finale van een Fortnite-toernooi in slaap. © Epic Games

Fortnite-esporter valt in slaap tijdens toernooi en mist hele wedstrijd

Een Amerikaanse professionele Fortnite-speler is tijdens het Fortnite-toernooi EpikWhaleCup, dat vorige week van start ging, in slaap gevallen. Daardoor miste zijn team hem bij een van de vijf belangrijke wedstrijden tijdens de halve finales van het toernooi.

0 reacties

 1. Steeds meer jongeren verdienen geld met gamen en dat kan gevolgen hebben voor belastingbrief: “Ook voor die van de ouders”
  PREMIUM

  Steeds meer jongeren verdienen geld met gamen en dat kan gevolgen hebben voor belasting­brief: “Ook voor die van de ouders”

  Online gamen was nog nooit zo populair, en wie er een beetje talent voor heeft kan er anno 2020 ook flink z’n boterham (lees: miljoenen) mee verdienen. Maar wat als je minderjarige zoon- of dochterlief prijzengeld wint met computergames? Word je daarop belast? Michel Maus, belastingexpert in ons geldpanel, boog zich over het vraagstuk en wil ouders waarschuwen. “Ook hier zal de fiscus een graantje willen meepikken.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

iHLN