De PlayStation 5 valt sinds de lancering in november 2020 ook acht maanden later amper te bemachtigen, tenzij voor woekerbedragen op tweedehandssites.
Volledig scherm
PREMIUM
De PlayStation 5 valt sinds de lancering in november 2020 ook acht maanden later amper te bemachtigen, tenzij voor woekerbedragen op tweedehandssites. © PlayStation

Een PlayStation 5? Nog héél lang geduld, aub (tot 2022 wellicht)

Zelden was een toestel wereldwijd zo gewild én tegelijk zo schaars als de PlayStation 5-spelconsole. Sinds de lancering in november vorig jaar (!) blijft het door productieproblemen zo goed als onmogelijk om er één op de kop te tikken. Zowat elke nieuwe beperkte voorraad wordt meteen opgekocht door webrobotten. “Waarna de spelconsoles meteen voor enkele honderden euro extra worden aangeboden in het parallelle circuit”, weten game-experts. “Beterschap lijkt niet meteen voor dit jaar.” 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Nieuwe ‘Saints Row’ wordt een reboot voor videogameserie
  Play

  Nieuwe ‘Saints Row’ wordt een reboot voor videogame­se­rie

  De langverwachte nieuwe game in de Saints Row-reeks zal niet verder bouwen op het waanzinnige vierde deel, maar duwt in plaats daarvan keihard op de rebootknop: ontwikkelaar Volition vond het tijd om de reeks weer gewoon van nul te beginnen. Maar wel duidelijk met dezelfde accenten als in de ‘klassieke’ games. De nieuwe game werd zonet aangekondigd op Gamescom Opening Night, maar wij spraken de ontwikkelaars twee weken geleden al.

iHLN