De PlayStation 5 valt sinds de lancering in november 2020 ook acht maanden later amper te bemachtigen, tenzij voor woekerbedragen op tweedehandssites.
Volledig scherm
PREMIUM
De PlayStation 5 valt sinds de lancering in november 2020 ook acht maanden later amper te bemachtigen, tenzij voor woekerbedragen op tweedehandssites. © PlayStation

Een PlayStation 5? Nog héél lang geduld, aub (tot 2022 wellicht)

Zelden was een toestel wereldwijd zo gewild én tegelijk zo schaars als de PlayStation 5-spelconsole. Sinds de lancering in november vorig jaar (!) blijft het door productieproblemen zo goed als onmogelijk om er één op de kop te tikken. Zowat elke nieuwe beperkte voorraad wordt meteen opgekocht door webrobotten. “Waarna de spelconsoles meteen voor enkele honderden euro extra worden aangeboden in het parallelle circuit”, weten game-experts. “Beterschap lijkt niet meteen voor dit jaar.” 

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.