Je Nintendo Switch (hier afgebeeld), mobiel toestel of misschien zelfs laptop in de reiskoffer? Dan kan er worden gegamed tijdens je vakantie.
Volledig scherm
Je Nintendo Switch (hier afgebeeld), mobiel toestel of misschien zelfs laptop in de reiskoffer? Dan kan er worden gegamed tijdens je vakantie. © Unsplash

Dit zijn de beste videogames om mee op vakantie te nemen

gamesJe gaat op reis en je neemt mee… iets om te gamen, natuurlijk. We selecteerden, speciaal voor een ideale spelervaring aan het strand, aan het zwembad of onder de schaduw van een boom, vijftien recente videogames waarmee je moeiteloos de tijd doodslaat. Uiteraard alleen voor (min of meer) draagbare systemen.

 1. Een sprintje trekken op een golfbaan? Mario Golf: Super Rush is de meest hectische golfgame ooit

  Een sprintje trekken op een golfbaan? Mario Golf: Super Rush is de meest hectische golfgame ooit

  Ver verwijderd van de wereldwijde aandacht die een EK voetbal krijgt, wordt nog een andere sport op een heldergroene grasmat gespeeld: golf. Niet meteen een discipline waar de gemiddelde gamer wakker van ligt, behalve als Super Mario en co een club in handen nemen. ‘Mario Golf: Super Rush’ is zoals altijd een echt buitenbeentje. Meer dan ooit heeft Nintendo een golfsimulator met een serieuze twist gemaakt. Maar is het een hole-in-one, een birdie, of toch eerder een par?
 2. Nieuwe ‘World of Warcraft’-content neemt diepere duik in eigen geschiedenis van de game
  games

  Nieuwe ‘World of Warcraft’-con­tent neemt diepere duik in eigen geschiede­nis van de game

  Met een nieuwe gratis episode die vandaag wordt gedropt in World of Warcraft, en die zich opnieuw afspeelt in het hiernamaals van onlinewereld Azeroth, komen nog meer oude bekenden en reeds verslagen vijanden mee, die spelers soms meer dan tien jaar niet meer hadden gezien. Een (on)prettig weerzien dat de makers van de inmiddels al bijna zeventien jaar oude onlinegame goed hebben uitgekiend, vertellen ze tegen HLN.

iHLN