Sega
Volledig scherm
© Sega

De zeven beste games voor dertig euro of minder

GamesHet drukke game-eindejaar begint al in de prilste dagen van september, en u hebt in de zomermaanden wat meer vrije tijd. Het is, met andere woorden, precies het moment om wat recente games in te halen die u wegens grote drukte hebt moeten laten passeren. Daar liggen er ondertussen heel wat van afgeprijsd in de winkel. Zoals deze zeven parels, die u al voor 30 euro of minder op de kop tikt.

 1. GAMEREVIEW. ‘SaGa Frontier’ zal niet iedereen bekoren, maar experimenteren kan verslavende bezigheid worden

  GAMEREVIEW. ‘SaGa Frontier’ zal niet iedereen bekoren, maar experimen­te­ren kan verslaven­de bezigheid worden

  Weinig game-ontwikkelaars zijn zo synoniem met een genre als Square-Enix is met role-playing games. Wat in 1987 begon als een gok met de eerste ‘Final Fantasy’-game, groeide uit tot een catalogus vol onverwoestbare titels als ‘Chrono Trigger’, 'Secret of Mana’, ‘Dragon Quest’ en ‘Kingdom Hearts’. En toch bestaat de kans dat je nog nooit van ‘SaGa Frontier’ gehoord hebt.
 2. Test Aankoop stelt Proximus in gebreke wegens gedwongen abonnementen van streamingapps
  Consument
  1

  Test Aankoop stelt Proximus in gebreke wegens gedwongen abonnemen­ten van strea­mingapps

  Test Aankoop stelt telecomoperator Proximus in gebreke in verband met diensten van derden die ongewild op de telecomfactuur terechtkomen. Het gaat met name om kosten voor abonnementen op applicaties zoals ‘LiveFootball.tv’ en ‘Demon Games’ die zonder medeweten van de gebruikers zijn aangegaan. De consumentenorganisatie dient ook een klacht tegen de apps bij de economische inspectie en telecomregulator BIPT.
 3. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

iHLN