Het originele team tijdens hun training.
Volledig scherm
Het originele team tijdens hun training. © Lenovo

De tweede jeugd van tegenwoordig: deze 60-plussers zijn professionele gamers

Wie denkt dat eSports (ofwel: professioneel gamen) enkel aan jongeren besteed is, kent The Silver Snipers nog niet. Deze vitale senioren uit Zweden kozen na hun lange loopbaan voor een nieuwe carrière als topsporter.

5 reacties

 • michel vandenhove

  3 jaar geleden
  ik ben 63 en game dagelijks...war games .
 • Muhammad Kazimma

  3 jaar geleden
  pet falco Je word geen psychopaat van (gewelddadige) games. Als je het toch word, was je het al daarvoor.
 • Theo Schuermans

  3 jaar geleden
  Ik wordt in augustus 60 en game ook elke dag, daar blijf je alert mee.
 • Rony Len

  3 jaar geleden
  Ben 57 en game ook elke dag,racen,shooters noem maar op.Gamers zijn betere probleem oplossers,zoek maar op...
 • pet falco

  3 jaar geleden
  En zijn die niet bang dat ze van al die geweldadige spelletjes nu seniore psycopaten worden?Of kan dat enkel bij jongeren gebeuren?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. RECAP: betFIRST Elite Series - Week 6
  Play

  Enkele teams spelen hun laatste match in ‘Coun­ter-Stri­ke: Global Offensive’-competitie: bekijk hoogtepun­ten

  De voorlaatste week van de betFIRST Elite Series Summer Split groepsfase, betekende ook dat een paar teams hun laatste match zouden spelen. LowLandLions en mCon LGE moesten toevallig tegen elkaar voor hun vijfde pot, met daarbij ook nog eens de bijkomende toevalligheid dat het eerste geplaatste team het op moest nemen tegen de laatste. Ook eClub Brugge en KRC Genk Esports namen het tegen elkaar op in de hoop om toch die top vier veilig te stellen, naast natuurlijk een goede seeding die belangrijk is voor de playoffs.

iHLN