De release van ‘Cyberpunk 2077' ging in december 2020 gepaard met een grote promotiecampagne, zoals hier in de Poolse hoofdstad Warschau.
Volledig scherm
De release van ‘Cyberpunk 2077' ging in december 2020 gepaard met een grote promotiecampagne, zoals hier in de Poolse hoofdstad Warschau. © AFP

‘Cyberpunk 2077' opnieuw beschikbaar in PlayStation Store

‘Cyberpunk 2077' is sinds vandaag weer beschikbaar in de PlayStation Store. Dat heeft PlaystationBE bekendgemaakt via Twitter. Het Japanse elektronicaconcern haalde het spel van de Poolse gamestudio CD Projekt in december nog van de markt. Die zeer uitzonderlijke maatregel volgde op massale klachten van gamers over het spel.

1 reactie

 • Jan Mulders

  1 maand geleden
  Nu nog PlayStation toestellen kunnen kopen en het komt in orde.
 1. Sony haalt ‘Cyberpunk 2077' uit Store na talloze bugs: “In die omstandigheden het spel zo hypen is een onvergeeflijke fout”
  PREMIUM

  Sony haalt ‘Cyberpunk 2077' uit Store na talloze bugs: “In die omstandig­he­den het spel zo hypen is een onvergeef­lij­ke fout”

  Het Japanse technologiebedrijf Sony heeft ‘Cyberpunk 2077' wereldwijd uit zijn PlayStation Store gehaald. In de voorbije dagen is gebleken dat het videospel van de Poolse spelletjesmaker CD Projekt (CDPR) bulkt van de bugs. De beslissing hing dus al langer in de lucht. “In die omstandigheden het spel zo hypen is een onvergeeflijke fout", meent onze technologiejournalist Kenneth Dée.

iHLN