Zhergoth van Sector One en Patate van Starlan Gaming Club.
Volledig scherm
Zhergoth van Sector One en Patate van Starlan Gaming Club. © Belgian League

Concurrentie heeft twee kansen om Sector One eerste verlies aan te smeren in Belgian Leauge

e-sportIn de vijfde week van de Belgische League of Legends-competitie spelen Starlan Gaming Club en Sector One allebei twee matchen. 

 1. REVIEW: Wout van Aert wint in Tour de France 5 ritten in 5 dagen (op mijn PS5)

  REVIEW: Wout van Aert wint in Tour de France 5 ritten in 5 dagen (op mijn PS5)

  Wout van Aert wint vrijdag niet alleen de proloog van de Tour de France, hij pakt ook gewoon in de vier volgende ritten de bloemen mee naar huis. Inclusief die van de kasseienrit naar Arenberg, na een mooie solo. Dat heb ik in mijn glazen bol gezien, door in het gloednieuwe PS-spel ‘Tour de France 2022' met Jumbo-Visma de Ronde van Frankrijk te rijden, in een poging om na drie weken geel en groen te pakken. En misschien ook de bollen en passant.
 2. ‘Steelrising’ probeert een videogame met de precisie van een klok te zijn
  Gamepreview

  ‘Steelri­sing’ probeert een videogame met de precisie van een klok te zijn

  In ‘Steelrising’, de begin september verwachte opvolger voor cultrollenspel ‘Greedfall’, wordt het Frankrijk ten tijde van de revolutie (1789) al bevolkt door automata, een soort robots van ijzer en hout, die worden bestuurd door technologie die in geavanceerde klokken zit. Dat thema van de fijne horlogerie, zegt gamedesigner Jehanne Rousseau, werd vervolgens doorgetrokken naar de hele game. Ook naar hoe hij kan worden gespeeld, dus.

Tech