Volledig scherm
© AP

“Apple werkt aan opvouwbare iPhone”

Apple is bezig met de ontwikkeling van een opvouwbare iPhone, al zijn er nog geen concrete plannen om die daadwerkelijk op de markt te brengen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een ingewijde. Rivalen zoals het Zuid-Koreaanse Samsung en het Chinese Huawei verkopen al opklapbare smartphones.

9 reacties

 • Roel Mick

  1 maand geleden
  Dus? Samsung, LG, Huawei hebben die al 2 jaar of meer. Maar Apple verkoopt een status, geen product. Velen zullen die nieuwe willen om zich superieurder te voelen dan andere.
 • Danny De Bock

  1 maand geleden
  Het innovatieve van Apple is samen met Steve Jobs begraven... nu nog slechts een schim van het knallende van vroeger...
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  So what? Die bestaan al. Sinds Jobs zijn dood heeft Apple nog niets nieuws uitgebracht. Ze lijken wel zonder ideeen. Het enige wat ze doen is kopieren en verbeteren. Trouwens, hun macs kunnen steeds nog geen touchbediening.
 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  En eens die er is zul je ze weer voor de winkel zien staan aanschuiven. Kostprijs is van geen belang. Ongelooflijk hoe mensen zich laten manipuleren. En je gaat weer wat zogenaamde arme kindjes zien rondlopen met een ding dat waarschijnlijk bijna 2000€ gaat kosten.
 • Gert Wouters

  1 maand geleden
  Als maar meer, anders en liefst elk jaar. Wie vraagt dat? Ontwikkel een bepaald model eens fatsoenlijk en hou dat enkele jaren aan. Komt de duurzaamheid ten goede... En bespaar dan tevens op nutteloze gadgets.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

iHLN