GETTY
Volledig scherm
© GETTY

'Angry Birds Star Wars' schiet in recordtijd naar nummer 1

Gamers zijn nog niet uitgekeken op 'Angry Birds'. De nieuwe variant, 'Angry Birds Star Wars', bereikte in recordtijd de nummer 1-plek in de Amerikaanse App Store. Volgens de maker van 'Angry Birds', Rovio, was de game in een recordtijd van 2,5 uur de bestverkochte app.

 1. Gamenieuws Assassin's Creed, Call of Duty, Marvel Avengers, Rabbids, Far Cry, Need for Speed en meer
  Play
  Week in games

  Gamenieuws Assassin's Creed, Call of Duty, Marvel Avengers, Rabbids, Far Cry, Need for Speed en meer

  De grote games staan in de file voor onze consoles, het daglicht doet pijn aan onze ogen en de lege pizzadozen stapelen zich op. De feestdagen komen stilaan in zicht, en in afwachting van de lancering van de Wii U eind deze maand springt vooral de onthulling van de nieuwe 'Call of Duty' volgende week in het oog. Hier heb je alvast nog nieuwtjes over 'Assassin's Creed', 'Borderlands', 'Call of Duty', 'Marvel Avengers', 'Skyrim', 'Rabbids', 'Far Cry', 'Need for Speed' en meer!
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Tech