GETTY
Volledig scherm
© GETTY

'Angry Birds Star Wars' schiet in recordtijd naar nummer 1

Gamers zijn nog niet uitgekeken op 'Angry Birds'. De nieuwe variant, 'Angry Birds Star Wars', bereikte in recordtijd de nummer 1-plek in de Amerikaanse App Store. Volgens de maker van 'Angry Birds', Rovio, was de game in een recordtijd van 2,5 uur de bestverkochte app.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Gamenieuws Assassin's Creed, Call of Duty, Marvel Avengers, Rabbids, Far Cry, Need for Speed en meer
  Play
  Week in games

  Gamenieuws Assassin's Creed, Call of Duty, Marvel Avengers, Rabbids, Far Cry, Need for Speed en meer

  De grote games staan in de file voor onze consoles, het daglicht doet pijn aan onze ogen en de lege pizzadozen stapelen zich op. De feestdagen komen stilaan in zicht, en in afwachting van de lancering van de Wii U eind deze maand springt vooral de onthulling van de nieuwe 'Call of Duty' volgende week in het oog. Hier heb je alvast nog nieuwtjes over 'Assassin's Creed', 'Borderlands', 'Call of Duty', 'Marvel Avengers', 'Skyrim', 'Rabbids', 'Far Cry', 'Need for Speed' en meer!