Meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers op één week na de release: wat de nieuwe onlinegame Apex Legends onlangs voor elkaar kreeg doet zelfs Fortnite hem niet na.
Volledig scherm
Meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers op één week na de release: wat de nieuwe onlinegame Apex Legends onlangs voor elkaar kreeg doet zelfs Fortnite hem niet na. © rv

Aan deze vier topgames heb je ontzettend lang spelplezier

GamesNetflix concurreert in de praktijk meer met videogame Fortnite dan met betaalzender HBO, liet Netflix-CEO Reed Hastings zich onlangs ontvallen. De recentste videogames zijn er dan ook vooral op gericht om zo lang mogelijk gespeeld te worden. De volgende vier games zijn dat ook echt wel waard.

 1. GAMEREVIEW. Ride 4 is een bloedstollend vleugje Gran Turismo op twee wielen
  gamereview

  Ride 4 is een vleugje Gran Turismo op twee wielen

  Racen met een motorfiets, dat voelt uiteraard helemaal anders aan dan racen op vier wielen. Het feit dat je dit in ‘Ride 4’ vanaf de eerste bocht helemaal gewaarwordt, zegt al genoeg over deze sterke simulatiegame. De vergelijking met ‘Gran Turismo’ komt al gauw naar boven, maar dat is misschien iets te eenvoudig uitgedrukt. Er zijn verschillende redenen waarom ‘Ride 4’ de kroon van beste motorracegame kan opeisen.
 2. Drie lessen in gamegeschiedenis die je vindt in Super Mario 3D All-Stars
  games

  Drie lessen in gamege­schie­de­nis die je vindt in Super Mario 3D All-Stars

  Het is al bijna 40 jaar geleden dat Nintendo-mascotte Mario het als ‘jumpman’ voor het eerst aan de stok kreeg met een steenezel van een gorilla. 35 jaar geleden kreeg snorremans ook het adjectief ‘super’ voor zijn naam, iets wat Nintendo in de bloemetjes zet met een hele reeks speciale uitgaves. Eentje daarvan is Super Mario 3D All-Stars, een Switch-bundel met Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

iHLN