Er zijn opnieuw een flink aantal accounts verbannen van het spel ‘Call of Duty’. Volgens berichten zijn er zo'n 20.000 spelers geschorst wegens valsspelen.
Volledig scherm
Er zijn opnieuw een flink aantal accounts verbannen van het spel ‘Call of Duty’. Volgens berichten zijn er zo'n 20.000 spelers geschorst wegens valsspelen. © Infinity Ward

20.000 valsspelers verbannen van ‘Call of Duty Warzone’

‘Call of Duty’-ontwikkelaar Infinity Ward heeft opnieuw een groot aantal spelers van hun game Warzone verbannen. Zo’n 20.000 accounts zijn niet meer te gebruiken omdat, volgens Infinity Ward, deze spelers valsspeelden.

2 reacties

  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    spelen die uitkomen nagel nieuw zijn na nog geen week gratis met speciaal appz al te downloaden en gratis te installeren met warez nummers , en cheats zullen er altijd zijn en verbannen houd geen steek in , dit geld voor alles wat uitkomt op pc ,van appz tot games alles is te hacken en dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven
  • Nicolas Van Hoecke

    2 jaar geleden
    Dient op niets. Je banned een account en ze maken gewoon een ander. Zorg er gewoon eens voor dat cheaten niet kan. Zeker op PC. Cheaters tegen elkaar laten spelen is dom want dan moedig je het aan.