1. GAMEREVIEW AquaNox Deep Descent: knallen in de dystopische diepzee
  games

  GAMEREVIEW AquaNox Deep Descent: knallen in de dystopi­sche diepzee

  AquaNox Deep Descent is een spel dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin het aardoppervlak onbewoonbaar is. Alleen in zeeën en oceanen is nog leven te bespeuren. Het hele spel ben je dan ook onder water in ruimteschipachtige duikboten. De kleine beweeglijke tuigen zoeven door het water en de piloten maken elkaar het leven zuur met kogels, torpedo’s en nog meer van dat lekkers. Je volgt het verhaal van vier protagonisten die in deze wereld ontwaken na honderden jaren bevroren te zijn geweest. Goeiemorgen!
 2. LIVE. Volg halve finale beste Belgische League of Legends-ploegen
  Play
  e-sport

  Halve finale beste Belgische League of Le­gends-ploe­gen

  Om 19 uur strijdt Sector One tegen Aethra Esports in de halve finale van de Belgian League Country Finals. Het ging vorige week niet zo vlot voor Sector One tegen KVM Esports. De huidige Spring- en Summer Split-kampioen ging genadeloos onderuit en leek wel een schim van zichzelf. Het team heeft nu een volle week bootcamp achter de rug waar ze getraind hebben voor de wedstrijd tegen Aethra Esports en mogelijk ook de finale op zondag. Hoewel Sector One de grote favoriet blijft, is het ondertussen wel duidelijk dat ook zij kunnen verliezen tegen een goed voorbereid team, ongeacht hoeveel individueel talent ze zelf in hun rangen mogen hebben.
 1. GAMEREVIEW ‘Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning’: een geval van ‘nog eentje en dan stop ik echt’ met bugs
  games

  GAMEREVIEW ‘Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning’: een geval van ‘nog eentje en dan stop ik echt’ met bugs

  Met de stortvloed aan games die elk jaar uitkomen, is het logisch dat er af en toe een paar titels door de mazen van het net de obscuriteit in glippen. Soms verdiend, maar evengoed vaak onterecht, want de stomste reden kan al genoeg zijn om een topspel te laten falen. Sommige games verdienen nu eenmaal een beter lot dan ondanks goede kritieken in de vergetelheid verdwijnen. ‘Kingdoms of Amalur: Reckoning’, dat in februari 2012 werd uitgebracht, was zo’n game.