Wandelzesdaagse van 153 kilometer doorheen Pajottenland en Vlaamse Ardennen
Volledig scherm
Wandelzesdaagse van 153 kilometer doorheen Pajottenland en Vlaamse Ardennen © Amber Gys

Wandelzesdaagse van 153 kilometer doorheen Pajottenland en Vlaamse Ardennen: “Focus ligt meer dan ooit op beleving en de ontdekking”

Pajottenland/Vlaamse ArdennenTrek je stapschoenen aan en laat je tijdens een wandelzesdaagse door het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen voeren. De 153 kilometer lange tocht van Brussel naar Gent werd uitgewerkt door streekorganisatie Pajottenland+ en Toerisme Vlaamse Ardennen. Je kan hem alle dagen van het jaar en op eigen ritme beleven en ontdekken. Onderweg kan je overnachten in enkele speciaal uitgekozen B&B’s en genieten van de bezienswaardigheden.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.