Nico (zittend in het midden) samen met zijn vrienden
Volledig scherm
Nico (zittend in het midden) samen met zijn vrienden © Marc Colpaert

Voetbalicoon Nico (43) hangt zijn schoenen aan de haak

Nico Vandenneucker speelde voor de laatste keer een match op het veld van FC Galmaarden, hiermee verliezen ze in Galmaarden een echt voetbalicoon. Ongeveer 20 jaar geleden kwam Nico Vandenneucker naar Galmaarden om er te komen sjotten en hij bleef maar sjotten. Ondertussen is hij bijna 43 jaar en vond hij het zelf tijd om te stoppen als voetballer. 

  1. Gekste uitvluchten passeren revue tijdens coronazitting. Politierechter dreigt met celstraffen: “Boetes werken duidelijk niet bij u”
    PREMIUM

    Gekste uitvluch­ten passeren revue tijdens coronazit­ting. Politie­rech­ter dreigt met celstraf­fen: “Boetes werken duidelijk niet bij u”

    Ze vluchtten aan 160 kilometer per uur weg van de politie of doken in de velden wanneer agenten binnenvielen op illegale feestjes. Een vijftigtal mensen stond maandag voor de politierechter in Halle nadat ze tijdens de lockdown de coronaregels overtraden. Vooral jongeren verschenen voor rechter Johan Van Laethem. Maar ook mannen die tot zes keer toe de regels aan hun laars lapten of na 49 veroordelingen een laatste keuze kregen: “Het wordt een werkstraf of een gevangenisstraf”, klonk het een paar keer scherp. De gekste uitvluchten en strafste feiten op een rij.