De vele vrijwilligers kregen een drankje en een hapje in de zaal Belvedere
Volledig scherm
De vele vrijwilligers kregen een drankje en een hapje in de zaal Belvedere © Marc Colpaert

Viva Villezjiel dankte zijn vrijwilligers

0 reacties

 1. Gejuich én knuffels voor koningin Mathilde, die vzw MeeGaan bezoekje brengt: “Hier leren jongeren met beperking weer vertrouwen tanken”
  Play
  Herne

  Gejuich én knuffels voor koningin Mathilde, die vzw MeeGaan bezoekje brengt: “Hier leren jongeren met beperking weer vertrouwen tanken”

  MeeGaan vzw in Herne heeft dinsdagochtend hoog bezoek over de vloer gekregen. De vrijwilligers en medewerkers van de bakkerij in het Dominicanessenklooster kregen er namelijk niemand minder dan koningin Mathilde over de vloer. Ze ging er in gesprek met de vzw over hun werking, moedigde de jongeren in de blokspot aan en bakte nadien mee koekjes.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.