Amber Van den Steen met Dutch Lord V.S. tijdens een dressuurwedstrijd .
Volledig scherm
Amber Van den Steen met Dutch Lord V.S. tijdens een dressuurwedstrijd . © Inge Cauwel

Toppaard Lord blijft in stalbrand

Toppaard Lord, een 10 jaar oude ruin, is zaterdagavond om het leven gekomen toen er brand uitbrak in zijn stal in Vollezele. Eerder dit jaar behaalde Amber Van den Steen nog zilver met hem op het Belgisch Kampioenschap Dressuur. Drie andere paarden konden gered worden.

28 reacties

 • Liesbeth Bal

  3 jaar geleden
  Vreselijk! Heel veel sterkte
 • Micheline Rymenants

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte ...zo erg
 • Jan Van Gent

  3 jaar geleden
  Als daar zoveel paarden staan zou er toch een extra veiligheid moeten zijn . Brandmelders - rookdetectoren en verschillende uitgangen zodat indien nodig je van de andere kant er ook aan kunt. Dat zijn allemaal zaken waar de mensen niet aan denken als ze zo een paardenstal inrichten. Jammer dat dit allemaal moet gebeuren.
 • Mariska Ridderbos

  3 jaar geleden
  Wat een drama. Ik wens jullie heel veel sterkte.
 • danny van den eede

  3 jaar geleden
  Veel sterkte Amber !
 1. Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei organiseren ‘Opgewekte Babbels’
  Pajottenland/Zennevallei

  Regionaal Landschap Pajotten­land & Zenneval­lei organise­ren ‘Opgewekte Babbels’

  Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei organiseren via het strategisch project ‘Opgewekt Pajottenland’ in de maanden augustus en september ‘Opgewekte Babbels’. Aan de hand van dat project willen de organisatoren iedereen oproepen om mee te denken over een landschapsvisie 2040. Want het Pajottenland zou in theorie tegen dan volledig energieneutraal kunnen zijn. Dat kan door het hanteren van energiebesparing of met lokale hernieuwbare energieproductie op maat van het landschap. Geïnspireerd door een landschapsstudie gingen een aantal lokale beleidsmakers samen aan de slag met het landschappelijke kader en de bouwstenen hernieuwbare energie. De Opgewekte Babbels vinden plaats in Lennik, Bever, Galmaarden, Gooik & Herne, Liederkerke & Roosdaal en Halle