Amber Van den Steen met Dutch Lord V.S. tijdens een dressuurwedstrijd .
Volledig scherm
Amber Van den Steen met Dutch Lord V.S. tijdens een dressuurwedstrijd . © Inge Cauwel

Toppaard Lord blijft in stalbrand

Toppaard Lord, een 10 jaar oude ruin, is zaterdagavond om het leven gekomen toen er brand uitbrak in zijn stal in Vollezele. Eerder dit jaar behaalde Amber Van den Steen nog zilver met hem op het Belgisch Kampioenschap Dressuur. Drie andere paarden konden gered worden.

28 reacties

 • Liesbeth Bal

  2 jaar geleden
  Vreselijk! Heel veel sterkte
 • Micheline Rymenants

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte ...zo erg
 • Jan Van Gent

  2 jaar geleden
  Als daar zoveel paarden staan zou er toch een extra veiligheid moeten zijn . Brandmelders - rookdetectoren en verschillende uitgangen zodat indien nodig je van de andere kant er ook aan kunt. Dat zijn allemaal zaken waar de mensen niet aan denken als ze zo een paardenstal inrichten. Jammer dat dit allemaal moet gebeuren.
 • Mariska Ridderbos

  2 jaar geleden
  Wat een drama. Ik wens jullie heel veel sterkte.
 • danny van den eede

  2 jaar geleden
  Veel sterkte Amber !
 1. Crowdfunding voor Hippolyte, het Franse bulldogje met een waterhoofd: “Zijn kopje is nu zó zwaar geworden dat hij niet meer kan rechthouden”
  PREMIUM
  Herne

  Crowdfun­ding voor Hippolyte, het Franse bulldogje met een waterhoofd: “Zijn kopje is nu zó zwaar geworden dat hij niet meer kan rechthou­den”

  Kathleen De Breucker (49) en Geert Sterckx (51) houden op 30 januari een fundraising voor hun hond Hippolyte. Het 3-jarig Frans bulldogje lijdt aan een zware vorm van hydrocephalus, beter gekend als een waterhoofd. Hippolyte kan geopereerd worden, maar dat zal zo’n 3.000 euro kosten. Kathleen en Geert willen alles op alles zetten om Hippolyte het leven te geven dat hij verdient. “Wij geven hem niet zomaar op”, vertellen ze ons.
 2. ‘Moeke’ Pelagie (92) is niet meer: uitbaatster van legendarische feestzaal Limbourg overleden
  PREMIUM
  Pepingen/Halle

  ‘Moeke’ Pelagie (92) is niet meer: uitbaat­ster van legendari­sche feestzaal Limbourg overleden

  In Halle is Pelagie Van Snick op 92-jarige leeftijd overleden. Ze was de uitbaatster van de legendarische feestzaal Limbourg in Pepingen waar generaties fuivers tot diep in de nacht een feestje bouwden. De jongeren droegen haar op handen en noemden haar ‘moeke’. “Als je van jonge mensen iets wil maken, moet je ze eerst en vooral graag zien”, zei ze zelf bij haar afscheid in 2010.
 3. E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem
  Affligem

  E40 gaat één nacht dicht tussen Aalst en Brussel voor bouw van nieuwe brug in Affligem

  De E40 tussen Aalst en het knooppunt in Groot-Bijgaarden gaat begin februari één nacht volledig dicht voor de werken aan een nieuwe brug in Affligem. De dag nadien zal verkeer opnieuw mogelijk zijn, maar er zal het hele weekend maar één rijstrook beschikbaar zijn waardoor aanzienlijke hinder wordt verwacht. Ook in Aalst, Ninove, Roosdaal, Lennik, Ternat en Dilbeek wordt hinder verwacht in de omgeving van de omleiding.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten