Dominique Chantrain (rechts) bracht een cheque naar de school en kreeg een geschenkje van directeur Christine De Taeye. Dochter Yelka mocht het geschenk aan haar mama geven.
Volledig scherm
Dominique Chantrain (rechts) bracht een cheque naar de school en kreeg een geschenkje van directeur Christine De Taeye. Dochter Yelka mocht het geschenk aan haar mama geven. © Marc Colpaert

Slotfeestje met cheque voor de Rode Neuzen Dag in de Knipoog

In de lokalen van de school De Knipoog in Tollembeek werd een slotfeestje georganiseerd en werd een cheque van 2.500 euro overhandigd aan de directeur Christine De Taeye in het kader van de Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. Historische ijzergieterij Fondatel wordt omgevormd tot bruisende woonbuurt: “Dit project zal tegemoetkomen aan alle noden”
  PREMIUM
  Herne

  Histori­sche ijzergiete­rij Fondatel wordt omgevormd tot bruisende woonbuurt: “Dit project zal tegemoetko­men aan alle noden”

  De site van de voormalige ijzergieterij Fondatel in Herne -die er al meer dan tien jaar verlaten bij ligt- bruist binnenkort opnieuw van het leven. Op de fabrieksterreinen in de Lorengstraat verrijzen de komende jaren 76 woningen in een groene en landelijke omgeving. Het project vormt het sluitstuk van de heropwaardering van de volledige stationsomgeving. Maar, dat is niet het enige wat projectontwikkelaar Dyls voor de site in petto heeft... “De voordelen die deze gloednieuwe site te bieden heeft, zijn niet meer op één hand te tellen”, klinkt het ook al bij een enthousiaste burgemeester Kris Poelaert (CD&V).
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op