Senioren kwamen in De Akkerwinde praten over hun grote of kleine problemen
Volledig scherm
Senioren kwamen in De Akkerwinde praten over hun grote of kleine problemen © Marc Colpaert

Senioren praten over hun grote of kleine problemen dankzij project ‘Ouder worden in je buurt’

0 reacties

 1. Groen Gooik vraagt om bibliotheek en academie niet te integreren in STEAM Academy: “Er zijn amper acties gerealiseerd”
  Gooik

  Groen Gooik vraagt om biblio­theek en academie niet te integreren in STEAM Academy: “Er zijn amper acties gereali­seerd”

  De plannen voor een STEAM Academy (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) in de gebouwen van de huidige basisschool van Oetingen werden nu ook goedgekeurd door de Raad Van Bestuur van de VUB. Hier worden ook de academie en Gooikse bibliotheek in ondergebracht. En laat dat nu net een grote bedenking zijn van Groen Gooik, die het een ondoordachte keuze vinden. “Met de mening van de Gooikse bevolking werd helemaal geen rekening gehouden, laat staan dat er inspraak was”, klinkt het bij de partij.
 2. RESTOTIP. Ontbijt- en lunchbar Jane’s: “Heerlijk gezonde lunch”
  PREMIUM
  Gooik

  RESTOTIP. Ontbijt- en lunchbar Jane’s: “Heerlijk gezonde lunch”

  Ontbijt- en lunchbar Jane’s in Gooik heeft nog maar pas de deuren geopend, maar is nu al dé place to be in de gemeente. Bij de zaak van Lisa Leuckx kan je tientallen verschillende soorten broodjes, salades, desserten en pasta’s vinden. Ondanks dat je er nu ook op het ruime terras kan gaan zitten, besloten wij om ons nog even aan takeaway te houden. Hoog tijd dus voor ons om het hieronder zelf eens uit te testen!