Urbanus met regisseur Stany Crets en acteur Jonas Van Thielen
Volledig scherm
Urbanus met regisseur Stany Crets en acteur Jonas Van Thielen © Mozkito

Regisseur Stany Crets maakt zijn cast voor ‘Urbanus, de musical’ bekend: “Van de pot gerukte stand-upcomedians en doorwinterde musicalmensen”

In Tollembeek - waar anders - werd vrijdag de cast van ‘Urbanus, de musical’ voorgesteld. Zelf speelt Urbain Servranckx geen rol, maar hij wordt vertolkt door acteur Jonas Van Thielen. De cast bestaat uit een mengeling van comedians en acteurs. “Een bende met wie ik mijn peren nog ga zien”, lacht regisseur Stany Crets.

0 reacties

 1. Henri Spider brengt nieuwe single uit: ‘Just an illusion’
  Galmaarden

  Henri Spider brengt nieuwe single uit: ‘Just an illusion’

  Henri ‘Spider’ Deschuyteneer (70) uit Galmaarden brengt een nieuwe single uit: ‘Just an illusion’. Deze single is een voorbode van een gloednieuw album dat in de lente van 2021 zal verschijnen. Deze Engelstalige single is een totaal ander genre dan zijn vorige opname ‘Blijf in uw kot’, dat bij zijn verschijning dagenlang de meest gestreamde Vlaamse single was. Momenteel werkt hij samen met verschillende bevriende auteurs en componisten aan een nieuw album, dat een unieke concept-cd zal worden. “Een gat in de markt waarover ik nog niet mag uitweiden”, aldus Henri. In afwachting maakt hij ‘de brug’ tussen 2020-2021 met ‘Just an illusion’, dat te beluisteren en beschikbaar is bij alle gekende portals.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"