CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht, onder meer voor hun CASTAAR FOUNDATION.
Volledig scherm
CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht, onder meer voor hun CASTAAR FOUNDATION. © CASTAAR

Reclamebureau CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht: “We hebben dankzij ons succes al heel wat goede doelen kunnen steunen”

VollezeleReclamebureau CASTAAR uit Vollezele mocht dit jaar niet één, maar wel twee prijzen mee naar huis nemen. Zo werd het tweede in de categorie ‘Beloftevolle kmo van het jaar 2022’ én belandde het agency met CASTAAR FOUNDATION ook nog op de tweede plaats in de categorie welzijn op de eerste editie van de Trends Impact Awards. De foundation gebruikt haar opbrengsten bijvoorbeeld om goede doelen te steunen of om projecten op te starten.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Tes Allemoe Da Ni organiseert eerste quiz
  Halle

  Tes Allemoe Da Ni organi­seert eerste quiz

  Vriendenkring Tes Allemoe Da Ni organiseert voor het eerst een quiz. Het gaat om een algemene kennisquiz die plaats vindt in jeugdcentrum Stroppen. De groep gaat mee in het Halse carnaval maar doet dat dit jaar voor het eerst als vriendenkring. De quiz moet geld in het laatje brengen om de werking te bekostigen. De eerste Tes Allemoe Da Ni Quiz gaat door op zaterdag 11 februari in het jeugdcentrum Stroppen aan de Guido Gezellestraat 38 in Halle en start om 20 uur stipt. De deuren openen om 19 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven via tesallemoedani@hotmail.com of via het online formulier. Het inschrijvingsgeld van 20 euro per ploeg kan ter plaatse betaald worden. De ploegen tellen maximum vijf deelnemers.
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Patrick De Bruyn signeert en ontbijt met lezers in Halle
  Halle

  Patrick De Bruyn signeert en ontbijt met lezers in Halle

  Patrick De Bruyn heeft een nieuw boek uit. De Hallenaar die enkele jaren geleden de Hercule Poirotprijs won, schreef met ‘Hoog spel’ een nieuwe thriller. Dit keer vertelt hij het verhaal van een vrouw die aan het daten wil, maar wanneer haar date plots van de aardbodem verdwijnt, wordt ze zelf mee gezogen in een web van intriges. De Bruyn signeert zijn boek op zaterdag 28 januari in de Standaard Boekhandel in de Molenborre vanaf 10.30 uur in de voormiddag en in de namiddag vanaf 14 uur. Bij boekhandel Boek! in de Melkstraat kan je op 4 februari vanaf 9 uur zelfs ontbijten met Patrick De Bruyn. De eerste twintig kopers van het boek mogen dan aanschuiven voor een exclusieve sessie waarbij de schrijver zal vertellen over het boek, exemplaren signeert en er zelfs een kleine wedstrijd aan koppelt.