Er werden extra netten geplaatst
Volledig scherm
Er werden extra netten geplaatst © Marc Colpaert

Na afbraak noodbrug moeten extra netten ballen tegenhouden

De plaatsing van enkele extra netten achter het voetbaldoel op het plein van KFCMZ Tollembeek moeten voorkomen dat ballen in of over de Markrivier geraken. Ze werden geplaatst nadat een klein brugje over de Markrivier werd afgebroken.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Galmaarden een diervriendelijke gemeente? En hoe staat het met de herinrichting van de vijf schoolomgevingen?
  PREMIUM
  Galmaarden

  BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Galmaarden een diervrien­de­lij­ke gemeente? En hoe staat het met de herinrich­ting van de vijf schoolomge­vin­gen?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Galmaarden, een Pajotse gemeente die beloofde om de Sint-Pieterskerk te herbestemmen, de vijf schoolomgevingen te heraanleggen, een seniorenraad op te richten en het label diervriendelijke gemeente wou krijgen.
 2. Op huizenjacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaarder dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  Op huizen­jacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaar­der dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Wilsele bij Leuven. “Het is net een verloren hoek die onontdekt is. Maar het is er fantastisch vertoeven.”