Joe presentator Carl Schmitz bracht samen met Jef De Smedt een bezoekje aan Thibau.
Volledig scherm
PREMIUM
Joe presentator Carl Schmitz bracht samen met Jef De Smedt een bezoekje aan Thibau. © Amber Gys

Mama en acteur Jef De Smedt verrassen Thibau (13) met rol in Familie: “Hij zet zich in voor medestudenten in deze covidtijden”

GalmaardenThibau Janssens (13) kreeg dankzij Joe FM maandagochtend een verrassing van jewelste. Familie-acteur Jef De Smedt (Jan Van den Bossche in de soap) bracht hem een bezoekje om zijn grote droom waar te maken: acteur worden. Thibau mag binnenkort een rol spelen in de bekende Vlaamse serie als edelfigurant, en stond even perplex wanneer de radiocrew van Joe plots op zijn terras stond. “Dáárom praten jullie al de hele week non-stop over Familie”, bedacht Thibau zich.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.