Schepen van Openbare Werken Ludo Persoons (CD&V) op de Repingestraat.
Volledig scherm
Schepen van Openbare Werken Ludo Persoons (CD&V) op de Repingestraat. © Amber Gys

Ingrijpende werken op Repingestraat zijn afgerond: “We moeten het verkeer op deze manier vertragen”

GalmaardenDe afgelopen maanden werd een groot deel van de Repingestraat in Vollezele (Galmaarden) aangepakt. De ingrijpende werken vonden plaats om de veiligheid van de zwakke weggebruiker er stevig te verhogen. De gemeente investeerde hier zo’n 450.000 euro in.

  1. RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperiode was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”
    PREMIUM
    Zaventem

    RESTOTIP. Bohemio, de hele wereld op een steenworp van het station van Zaventem: “Tijdens de coronaperi­o­de was reizen verboden, dus toveren we hier andere culturen op je bord”

    Ze heeft eerst wat ervaring opgedaan in het restaurant van haar zus in Sint-Jans-Molenbeek en nu heeft de Turkse Kubra Ozen (25) haar eigen zaak geopend. Al twee maanden is ze de trotse uitbaatster van Bohemio op het Heldenplein in Zaventem. Het concept? Elke week de keuken van een ander land naar de luchthavengemeente halen. “Mensen moeten het gevoel hebben dat ze op reis zijn”, klinkt het.