Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Hulpdiensten rukken uit voor brand aan zwembadpomp

GalmaardenDe hulpdiensten werden dinsdagavond opgeroepen voor een brand aan een zwembadinstallatie in Tollembeek. De schade zou gelukkig beperkt zijn gebleven.

0 reacties

 1. Gloednieuw speeltoestel voor 35 kleuters van GBS Herhout
  Galmaarden

  Gloednieuw speeltoe­stel voor 35 kleuters van GBS Herhout

  In de tuin vlak naast de speelplaats in de Gemeentelijke Basisschool Herhout in Galmaarden konden 35 kleuters maandagavond kennismaken met een gloednieuw speeltoestel. De vraag voor een nieuw toestel voor de kleuters was er al enige tijd. De gemeente maakte dan ook ongeveer 7.000 euro vrij voor de plaatsing ervan. Net op tijd om het nieuwe schooljaar woensdag te kunnen starten, want maandag vond er van 18 tot 20 uur al een open klasdag plaats. Alle instappers, huidige kleuters en hun ouders konden zo meteen de school én het nieuwe speeltoestel leren kennen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).