Hendrik en Guido kregen een brevet van verdienste
Volledig scherm
Hendrik en Guido kregen een brevet van verdienste © Marc Colpaert

Hendrik en Guido kregen een brevet van verdienste

0 reacties

 1. Groen Gooik dient (opnieuw) bezwaar in tegen bouwproject Belle Triene
  Gooik

  Groen Gooik dient (opnieuw) bezwaar in tegen bouwpro­ject Belle Triene

  Groen Gooik heeft deze week opnieuw bezwaar ingediend — deze keer bij de provincie — tegen het project met 14 appartementen en 4 winkels aan de Belle Triene, op de kruising van de Edingsesteenweg met de Stuivenbergstraat. Ze vinden het project te stedelijk voor het dorp, het zou voor een nog onveiligere verkeerssituatie zorgen en er is volgens de partij een probleem met de lozing van afvalwater in de natuur.
 2. Gooik heeft er een nieuw café bij! D’Hoeft wordt opnieuw gezellig stamcafé: “Eén van onze bieren werd vernoemd naar onze zoon”
  Gooik

  Gooik heeft er een nieuw café bij! D’Hoeft wordt opnieuw gezellig stamcafé: “Eén van onze bieren werd vernoemd naar onze zoon”

  Heuglijk nieuws uit Gooik, want de voormalige Brasserie D’Hoeft opent vanaf 8 mei opnieuw de deuren onder de naam Café D’Hoeft. De nieuwe uitbaters hadden al een café in Opwijk, Den Dreamer, maar dat hebben ze vorig jaar overgelaten. David (41) en Lotte (30) zijn er alvast klaar voor om klanten te ontvangen met één van hun 40 verschillende biersoorten.
 1. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!

 2. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?