De plaatselijke kunstenaars bij enkele werken
Volledig scherm
De plaatselijke kunstenaars bij enkele werken © Marc Colpaert

Galmaardse kunstenaars mogen werken gratis tentoonstellen in Baljuwhuis

 1. Ellen Leuckx (31) baat kledingwinkel ‘Juffra’ in eigen inkomhal uit: “En binnenkort opent de eerste kleine zaak in Ninove”
  PREMIUM
  Gooik

  Ellen Leuckx (31) baat kledingwin­kel ‘Juffra’ in eigen inkomhal uit: “En binnenkort opent de eerste kleine zaak in Ninove”

  De 31-jarige Ellen Leuckx opende op 14 augustus haar eigen kledingwinkel in Gooik, en dat in de inkomhal van haar eigen huis. Juffra moet een gezellige zaak worden waar vrouwen zowel voor kleding als accessoires terechtkunnen. “Niet iedereen wil bestellen op de grote webshops in Vlaanderen. Kleine kledingzaken in de buurt zijn vaak een must, zeker tijdens de huidige coronacrisis”, vertelt Ellen.
 2. Bestuurder rijdt dwars door gevel van huis en richt heel wat ravage aan: “Mama (70) zat in de keuken toen de auto plots binnenstormde”
  Play
  PREMIUM

  Bestuurder rijdt dwars door gevel van huis en richt heel wat ravage aan: “Mama (70) zat in de keuken toen de auto plots binnen­storm­de”

  Een bestuurder heeft in Galmaarden een enorme ravage aangericht aan een woning. De man kwam in een scherpe bocht in de voorgevel van een huis terecht, nadat hij volgens de hulpdiensten onwel werd. De 70-jarige eigenares van het huis werd door de familie overgebracht naar het ziekenhuis. Wij gingen langs bij de eigenaars en zagen de ravage met onze eigen ogen. “Wat wij hebben gehoord is dat de persoon in kwestie al enkele minuten vreemd aan het rijden was”, vertelt de dochter van de eigenares.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement