Franky met zijn vrouw Kathy en Sarah in de nieuwe broodjesshop
Volledig scherm
Franky met zijn vrouw Kathy en Sarah in de nieuwe broodjesshop © Marc Colpaert

Franky en Kathy openen broodjesshop Kings in Vollezele

 1. Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”
  Ninove

  Jonge Ninovieter krijgt zware straf nadat hij rondreed met personen op zijn motorkap: “Het was voor een videoclip”

  Lennert D.C. uit Ninove moest zich donderdag verantwoorden voor de rechtbank in Ninove nadat hij vorig jaar betrapt werd door de politie terwijl hij rondreed met passagiers op de motorkap. Als klap op de vuurpijl mocht hij toen nog geen passagiers meepakken en reed hij onder invloed van drugs. Toen de politie hem staande hield, begon hij de verbalisanten uit te schelden. “Het is maar voor een fucking videoclip op YouTube”, sprak hij toen.
 1. Buurman Jonas (42) redt samen met omstaanders zes bewoners uit brandend appartement via dak van camionette
  PREMIUM
  Ninove

  Buurman Jonas (42) redt samen met omstaan­ders zes bewoners uit brandend apparte­ment via dak van camionette

  In de Despauteerstraat in Ninove is er vrijdagnamiddag brand ontstaan in een garage onderaan een appartement. Op korte tijd was er heel veel rookontwikkeling. Zes bewoners waren nog binnen, maar konden gered worden door een buurtbewoner en een man die er passeerde met zijn camionette. “Via het dak van de camionette en ladders hebben we alle bewoners in veiligheid gebracht", zegt Jonas Vleeschouwer (42).
 2. Michael Peetermans stelt kunstwerken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacrisis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”
  PREMIUM
  Herne

  Michael Peetermans stelt kunstwer­ken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacri­sis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”

  Michael Peetermans, een kunstenaar uit Herne, heeft enkele speciale kunstwerken kunnen bemachtigen. Hij heeft vijf kunstwerken Nicolas Van Varenberg, de zoon van Belgisch acteur Jean-Claude Van Damme tentoongesteld voor zijn raam. “Nicolas is een goede vriend, maar door mijn afwezigheid bij een expositie in Saint-Tropez zijn die kunstwerken bij mij beland op zijn vraag”, vertelt Michael. Die kunstwerken hangen nu voor zijn raam in Herne om in alle glorie te kunnen bewonderd worden door wandelaars. Wij brachten een bezoekje aan Michael zijn thuisatelier.
 3. Zeventiger voor het eerst voor rechtbank nadat hij in dronken toestand tegen geparkeerde voertuigen knalt
  Ninove

  Zeventiger voor het eerst voor rechtbank nadat hij in dronken toestand tegen geparkeer­de voertuigen knalt

  Julien V.H. (72) stond voor het eerst in zijn leven voor de politierechtbank in Aalst nadat hij met 1,8 promille tegen enkele geparkeerde voertuigen was gereden in Ninove. De man was naar de repetitie van het koor geweest en had zich daar laten vangen om wat te drinken terwijl hij nog niet gegeten had. “Ik ben niet van plan hier ooit nog terug te komen”, verklaarde V.H.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto