De deelnemers maakten tal van leuke stukjes
Volledig scherm
De deelnemers maakten tal van leuke stukjes © Marc Colpaert

Een creatieve houtworkshop bij houtzagerij D'Hont

0 reacties

 1. Bijna een jaar geleden stierf Wats (11): “Nog steeds geen doodsoorzaak, maar we houden herinnering levend dankzij fiets-en wandelroutes langs zijn favoriete plekjes”
  PREMIUM
  Roosdaal/regio
  1

  Bijna een jaar geleden stierf Wats (11): “Nog steeds geen doodsoor­zaak, maar we houden herinne­ring levend dankzij fiets-en wandelrou­tes langs zijn favoriete plekjes”

  Wats Geirnaert uit Roosdaal. Voor altijd 11 jaar. Voor altijd de kranige wielertoerist van papa Baud en mama Veerle. Vorige zomer overleed de jonge knaap zachtjes en pijnloos thuis in zijn slaap. “Blij dat hij toch niet heeft afgezien. Maar bijna een jaar later weten we nog altijd niet waarom Wats plots stierf”, klinkt het. “Onze grootste angst was dat hij vergeten zou worden.” Daarom loopt nu de Tour de Wats: drie bewegwijzerde fiets- of wandelroutes door het Pajottenland langs Wats’ favoriete plekjes. Aan de actie is ook een goed doel gekoppeld.
 2. Pas jaar na moord twee verdachten opgepakt voor moord in Ninove: Dealer pleegde ripdeal op Yassin (21)
  PREMIUM
  Appelterre-Eichem

  Pas jaar na moord twee verdachten opgepakt voor moord in Ninove: Dealer pleegde ripdeal op Yassin (21)

  Yassin F. werd in Appelterre-Eichem, deelgemeente van Ninove, op 21 maart 2020 door het hoofd geschoten door een van zijn eigen dealers nadat die hem wou beroven. Vorige week, ruim een jaar na de feiten werden er opnieuw verdachten opgepakt, en kwam het eerder toevallig aan het licht dat ze ook te maken hadden met de moord in Ninove. Het parket wil geen enkele informatie kwijt over de zaak.