Dimitri(rechts) samen met zijn vijf personal trainers en Bart De Luyck van de sportdienst
Volledig scherm
Dimitri(rechts) samen met zijn vijf personal trainers en Bart De Luyck van de sportdienst © Marc Colpaert

Dimitri daagt als enige op voor ‘Start to Bike’ in Galmaarden: “Vijf personal trainers voor mij alleen!”

Dimitri Leonard uit Tollembeek was zaterdag de enige persoon die kwam opdagen tijdens het startmoment ‘Start to Bike’ in het Baljuwhuis van Galmaarden. Voor die moeite kreeg hij meteen vijf personal trainers.

0 reacties

 1. Padel is hipper dan ooit tevoren: op deze 6 plaatsen kan je de sport beoefenen
  PREMIUM
  Pajottenland en Zennevallei

  Padel is hipper dan ooit tevoren: op deze 6 plaatsen kan je de sport beoefenen

  Padel - een mix tussen tennis en squash - is de afgelopen maanden hipper geworden dan nooit tevoren. Met een goede reden: lopen of fietsen in groep mag nog steeds niet, en indoor tennissen evenmin. Ook in het Pajottenland en de Zennevallei zijn padelterreinen aan hun opmars bezig. Veel sportclubs hebben er eentje, andere zijn volop bezig met de voorbereidingen ervan. Om het allemaal wat duidelijker te maken voor u, lijsten we hier even op waar je wel alvast coronaproof een balletje kan slaan.
 2. Ontdek het verhaal achter ‘De Sleutelmoord’ of ‘De historie van Blink’ tijdens je wandeling met het 
nieuwe wandel- en fietsboekje van Pajottenland+
  Pajottenland

  Ontdek het verhaal achter ‘De Sleutel­moord’ of ‘De historie van Blink’ tijdens je wandeling met het nieuwe wandel- en fietsboek­je van Pajotten­land+

  In het gloednieuwe wandel- en fietsboekje ‘Verhalen uit het Pajottenland’ van streekorganisatie Pajottenland+ ontdek je de Pajotse geschiedenis van de afgelopen 800 jaar aan de hand van verhalen over boeiende mensen en gebeurtenissen. Tijdens het wandelen ontdek je wie Johannes Sirjacobs uit Bever was, of lees je het verhaal van de vergeten luchtvaartpionier uit Sint-Pieters-Leeuw.
 1. Mama en acteur Jef De Smedt verrassen Thibau (13) met rol in Familie: “Hij zet zich in voor medestudenten in deze covidtijden”
  PREMIUM
  Galmaarden

  Mama en acteur Jef De Smedt verrassen Thibau (13) met rol in Familie: “Hij zet zich in voor medestuden­ten in deze covidtij­den”

  Thibau Janssens (13) kreeg dankzij Joe FM maandagochtend een verrassing van jewelste. Familie-acteur Jef De Smedt (Jan Van den Bossche in de soap) bracht hem een bezoekje om zijn grote droom waar te maken: acteur worden. Thibau mag binnenkort een rol spelen in de bekende Vlaamse serie als edelfigurant, en stond even perplex wanneer de radiocrew van Joe plots op zijn terras stond. “Dáárom praten jullie al de hele week non-stop over Familie”, bedacht Thibau zich.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief