De Korpschef(tweede van rechts) kwam meer uitleg geven tijdens de gemeenteraad
Volledig scherm
De Korpschef(tweede van rechts) kwam meer uitleg geven tijdens de gemeenteraad © Marc Colpaert

Cybercriminaliteit is nu en in de toekomst het grote probleem volgens de Korpschef

De Korpschef a.i. Philippe Annys van de Lokale Politie Pajottenland kwam een toelichting geven tijdens de jongste gemeenteraad over de resultaten van de bevolkingsbevraging uitgevoerd in 2018. Hij waarschuwde de mensen dat cybercriminaliteit een groot probleem kan worden.

0 reacties

 1. Twintigers Jordi en Jordan openen zelfgebouwde airsoftarena in Halle: “Véél plezanter dan paintball, en een pak goedkoper”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Twintigers Jordi en Jordan openen zelfgebouw­de airsoftare­na in Halle: “Véél plezanter dan paintball, en een pak goedkoper”

  Airsoftspelers kunnen zich de komende maanden uitleven in het leegstaande tuincentrum Van Diest in Halle. Corona gooit nog even roet in het eten, maar Jordi Van Densen (25) en Jordan Tavares (25) willen in hun arena iedereen laten kennismaken met de sport. “Gamers en politiemensen hebben ons slagveld al getest”, vertelt het duo dat ons graag een rondleiding gaf.
 2. Na overname Halse tearoom, recht Lisa (26) één jaar later de rug in Gooik: “Ze hadden hier nood aan een ontbijt- en lunchbar!”
  PREMIUM
  Gooik

  Na overname Halse tearoom, recht Lisa (26) één jaar later de rug in Gooik: “Ze hadden hier nood aan een ontbijt- en lunchbar!”

  Lisa Leuckx (26) is een jonge onderneemster die het hoofd niet laat hangen. Zowat een jaar geleden moest ze afscheid nemen van haar tearoom Servais in Halle. Vandaag staat Lisa er weer, twee gemeentegrenzen verderop. Met haar eigen ontbijt- en lunchbar Jane’s, aan de stelplaats van De Lijn in Gooik. “Genoemd naar mijn Bulldog”, lacht ze. “Dus ja, honden zijn hier welkom!”
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"